Hoidoissa käytettävät soittimet


Äänimaljahoidossa kulhoja soitetaan asiakkaan sekä keholla että kehon yläpuolella. Hoidon alussa ja lopussa soitetaan myös tingshoja eli pieniä symbaaleja. Hoitoihin voidaan ottaa mukaan myös muita soittimia, jotka esittelen tässä lyhyesti.

Koshi

Koshi -tuulikelloissa on kahdeksan kieltä, jotka on juotettu kiinni hopealla metallilevyyn tuulikellon pohjassa. Koshi -tuulikellon tarkka viritys aikaansaa puhtaiden, yläsäveliltään rikkaiden äänien yhdistelmän. Koshi -tuulikelloja on neljä erilaista, Terra, Aria, Ignis ja Aqua (maa, ilma, tuli ja vesi).

Sadekeppi

Sadekeppi on soitin, jonka ääni muistuttaa sateen ropinaa. Hoidoissani käytössä oleva sadekeppi on valmistettu kaktuksesta, jonka sisällä on pieniä kiviä.

Kristallimalja

Tiibetiläiset äänimaljat ovat metalliseoksesta valmistettuja ja käsintaottuja kulhoja. Kristallimaljat taas ovat valmistettu kvartsista ja soivat puhtain sävelin. 

Wind Gong

Wind Gong on valmistettu erityisestä pronssiseoksesta ja käsin taottu kuten äänimaljat. Wind Gongin ääni on matala ja käytettäessä suurempaa dynamiikkaa ääni muuttuu korkeaksi ja soi pitkään. Hoidoissa käytettävä gongi on halkaisijaltaan 40 cm.Kommentit